#TakeMeBackToTrogir

PRAVILA FACEBOOK I INSTAGRAM NATJEČAJA  #TAKE ME BACK

TuristIČka zajednica grada Trogira

 

Članak 1.

Ovim se Pravilima utvrđuju postupak i uvjeti sudjelovanja u Facebook i Instagram natječaju ''Facebook i Instagram foto natječaj Take me back'' ( u daljnjem tekstu: Foto natječaj)  koji organizira Turistička zajednica grada Trogira, Trg Ivana Pavla II/1, 21220 Trogir, OIB:64379089178 ( u daljnjem tekstu: Organizator) u suradnji s Brown Beach  House Croatia.

 

Članak 2.

Foto  natječaj trajat će ukupno mjesec dana (1)  i to od ponedjeljka 11. svibnja 2020. do četvrtka 11. lipnja 2020., a koncipiran je tako da će se odabrati 30 fotografija slikanih u Trogiru, od onih koje su podijelili korisnici (u daljnjem tekstu: Sudionici)  na svojim društvenim mrežama, označili Visit Trogir i Brown Beach House Croatia i ostavili komentar u objavi.  Odabir će se vršiti na način da se odabire fotografija koja je prikupila najviše glasova publike. Odabrane fotografije će se uvrstiti u virtualnu brošuru Take me back koju će Organizator objaviti  na svojoj web stranici www.visittrogir.hr, te na Facebook i Instagram društvenoj mreži. Fotografija koja osvoji najviše glasova osvaja vaucher za  besplatan vikend s doručkom u Brown Beach House Croatia u Trogiru. Vaucher vrjiedi godinu dana i moguće ga je realizirati od 1. rujna 2020. do 1. rujna 2021. godine.

 

Članak  3.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe. Sudionici koji sudjeluju u Foto natječaju označavanjem Visit Trogira (društvene mreže) potvrđuju da je fotografija vlasništvo Sudionika i da isto vlasništvo ustupaju Organizatoru u svrhu za koju je organiziran Foto natječaj. Sudjelovanjem u Foto natječaju Sudionici pristaju da organizator obrađuje njihove osobne podatke (ime i prezime) i to samo one podatke potrebne za pristup ovom natječaju. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Fotografije moraju biti primjerenog sadržaja.

Članak 4.

Organizator  ne preuzima odgovornost za:

  • Bilo kakve posljedice usred pogrešne upotrebe ili zloupotrebe Foto natječaja od strane Sudionika odnosno trećih osoba.

  • Netočnost podataka koje pošalju Sudionici u Foto natječaju.

 

Članak 5.

Organizator zadržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u Foto natječaju

 

Članak 6.

Pravila Foto natječaja bit će objavljena na internet stranici organizatora (www.visittrogir.hr)

 

 

                  Vodi me na Instagram

KONTAKT

Turistička zajednica grada Trogira

Trg Ivana Pavla II/1​, 21220 TROGIR

Tel: +385-21-885-628

email: info@visittrogir.hr

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
PREČACI

© 2018 Turistička zajednica grada Trogira