Trogirske marine

 

 

Najveći sustav marina na Mediteranu i, dakako, vodeća hrvatska nautička tvrtka, prvi je izbor nautičara cijelog svijeta i idealno ishodište za pohode u nove avanture. Nautičari to znaju i ACI-ju se uvijek vraćaju, a ACI im za uzvrat ostvaruje sve želje: bilo da preferiraju aktivni odmor, potpunu relaksaciju daleko od buke i vreve gradova ili pak teže tomu da svoje nautičko iskustvo oplemene novim kulturnim, prirodnim ili gastronomskim doživljajima. ACI nautičarima nudi optimalnu nautičku rutu, potpuni komoditet i siguran vez ma kakve njihove nautičke preferencije bile.

Sve o ACI marini možete pogledati ovdje.

 

Marina Trogir je idealno polazište za otkrivanje jednog od najzanimljivijih mjesta za krstarenje u svijetu, na prelijepoj Jadranskoj obali. Cilj Servisnog centra Trogir (SCT) je da se pozicionira kao marina najviše kategorije u regionalnoj ponudi vrhunskih usluga održavanja svih vrsta plovila.

Sa završetkom projekta, Marina Trogir će postati marina prve kategorije (5 sidara), s vezovima u moru kao i na kopnu, s mogućnošću pružanja usluga održavanja i servisiranja jahti svih veličina. Po završetku izgradnje, marina će imati 256 vezova za plovila duljine od 12 do 25 m i 30 vezova za velike jahte duljine od 25 do 120 metara.

Sve o Marini Trogir možete pogledati ovdje.

Yacht week

KONTAKT

Turistička zajednica grada Trogira

Trg Ivana Pavla II/1​, 21220 TROGIR

Tel: +385-21-885-628

email: info@visittrogir.hr

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
PREČACI

© 2018 Turistička zajednica grada Trogira